Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

FASHION WEEK

Och så har Stockholms modevecka börjat och jag känner att tiden går lite för fort idag!  Har suttit och jobbat och varit ute med hunden och helt plötsligt är klockan lunch! Måste lägga på ett kol nu för att hinna med allt. I eftermiddag ska jag få manikyr av Essie(vilket känns otroligt välbehövt) och göra en snabb intervju med Sofie Fahrman. Spännande va!?

And then Stockholm Fashion Week started and I feel that time flies a little bit too fast today! I have been working and walked my dog and suddenly it’s lunch time! I have too speed it up to get all my work done by today. This afternoon I’m getting a manicures by Essie(which feels incredibly well needed) and also do a quick interview with Sofie Fahrman. Exciting huh!?
fashion week

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!