WALKS

I och med att jag har hund så är jag ju tvungen att ta promenader varje dag i ur och skur. Och även fast han inte vill gå så långt så måste man ju alltid ut. Både jäkligt bra att man alltid kommer upp ur soffan men vissa dagar vill man ju bara dra täcket över huvudet och inte lämna lägenheten. Längtar i alla fall sååå mycket efter att det ska bli lite härligt väder ute så man slipper kladdet… vet inte varför jag ser så jävla nöjd ut på den ena bilden haha

The fact that I have a dog brings me to take walks every day in all weathers. And even though he doesn’t want to walk very far I always need to go outside. Its a good thing that you have get out every day but some days you just want to pull a cover over your head and stay inside. Anyways, I’m longing for this grey and dark season to be over soon I have no idea why I look so damn pleased in one of the pictures haha.

IMG_6121IMG_6119 IMG_6122

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • ?

    Lisa 2016-01-31 16:43:58
    Svara

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!