SUNDAY

Hej på er! Hoppas ni haft och har en bra helg!? Jag hade en sån sjukt kul fredag! Vi var jag ute ett urhärligt gäng och åt middag på Nosh & Chow(alltså deras grillade röding var helt sjuuk, god alltså) och efter det gick vi till Fou och Rose. Igår var en riktig latdag men i förmiddags var jag och en kompis och tränade på kampsortslabbet. Fy fasen vilken kul träningsform kamsport är alltså. Svårt i början för det är mycket koordination och teknik men jag är så taggad på att bli bättre och starkare nu! Ska försöka ta det lungt och jobba lite grann nu i eftermiddag, för imorgon börjar modeveckan! 🙂 Kram på er

Hi guys, hope you are having a good weekend!? I had such a fun Friday night! Me and a lovely bunch of people had dinner at Nosh & Chow and after that we went to Fou and Rose. Yesterday was so lazy but this morning, me and a friend of mine went to a box work out. It’s such a fun kind of work out and even if it’s difficult to get the coordination and technique right in the beginning I’m so psyched to get better and stronger! I am planning on chilling the rest of the day because tomorrow Fashion Week is starting!:) xoxo

IMG_61442

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!