Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

SUNDAY

Hej på er! Hoppas ni haft och har en bra helg!? Jag hade en sån sjukt kul fredag! Vi var jag ute ett urhärligt gäng och åt middag på Nosh & Chow(alltså deras grillade röding var helt sjuuk, god alltså) och efter det gick vi till Fou och Rose. Igår var en riktig latdag men i förmiddags var jag och en kompis och tränade på kampsortslabbet. Fy fasen vilken kul träningsform kamsport är alltså. Svårt i början för det är mycket koordination och teknik men jag är så taggad på att bli bättre och starkare nu! Ska försöka ta det lungt och jobba lite grann nu i eftermiddag, för imorgon börjar modeveckan! 🙂 Kram på er

Hi guys, hope you are having a good weekend!? I had such a fun Friday night! Me and a lovely bunch of people had dinner at Nosh & Chow and after that we went to Fou and Rose. Yesterday was so lazy but this morning, me and a friend of mine went to a box work out. It’s such a fun kind of work out and even if it’s difficult to get the coordination and technique right in the beginning I’m so psyched to get better and stronger! I am planning on chilling the rest of the day because tomorrow Fashion Week is starting!:) xoxo

IMG_61442

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Susanne Barnekows webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Home
  Andrea Brodin
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Sassa Asli
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Hälsa
  Ida Warg
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Mode
  Mathilda Weihager
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Man
  Niklas Berglind