Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

NUDE MAGIQUE CUSHION

Det har ju blivit väldigt populärt med så kallade cushion foundations och nu har även Loreal släppt en variant som heter Nude Magique Cushion! Det är så svårt att få till rättvisa bilder när det är så dåligt ljus men hoppas ni kan se på ett ungefär hur resultatet blir? Jag tycker i alla fall att den är superhärlig och det är lätt att justera täckningsgraden. Resultatet blir väldigt naturligt med mycket lyster så den kan nog passa bra för dig med torr hy.

The so called cushion foundations have become really popular and now Loreal have released a version called Nude Magique Cushion! It’s so hard to show the result when the lighting is so bad but I hope you can see somewhat how the result looks like? In any case I consider it to be a lovely product and it’s easy to adjust the level of coverage. The result is very natural looking with lots of glow and I think it could be suitable for dry skin types.

 

IMG_61242 IMG_61282IMG_6071 IMG_6126

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!