Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

FREE

Alltså det är sällan som jag blir helt frälst av drycker men den här nya sockerfria varianten från Vitamin Well som heter ”Free” är så sagolikt smaskig! Svagt kolsyrad och så goda och fräscha smaker. Sen är det ju så klart ett plus att den inte innehåller något socker eller konserveringsmedel. Mums!

_____________________________________________

I rarely get exited about new drinks but this new sugar-free variant fromVitamin Well calledFree” is so fabulously yummy! Mildly fizzy and tasty and fresh flavors. And it’s obviously a plus that it doesn’t contain any sugar or preservatives. Yum!
IMG_60512 IMG_6054

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!