Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

DAFNI TEST

Nu har jag äntligen fått tummen ur och testat den här värmeborsten som jag skrev om tidigare, här. Jag gick och lade mig med blött hår igår så att den skulle få en riktig risbuske att jobba med haha. Den är otroligt enkel att jobba med, som att borsta håret, men man måste ha helt torrt och genomborstat hår innan man sätter igång. Skillnaden i resultat mellan att använda en plattång är att den ger ett något luftigare resultat men det är samtigt svårt att göra något annorlunda än att få håret slätt. På sin höjd kan man skapa en liten böjning men inga lockar som man ändå kan lösa med en bra locktång. Det är absolut en bra och spännande produkt men tyvärr ingenting som fungerar för att få mitt hår att bli så fint som det kan bli. Det bästa för mig att att styla det när det är fuktigt och föna ut det, då får det vackrast fall och utseende. Men jag kan tänka mig att Dafni kan vara en superbra produkt för någon som ofta använder plattång men vill ha ett mer lättjobbat och naturligt resultat. Kostar 2496 kr.

__________________________________________________

Now I’ve finally tested this heated hair tool that I wrote about earlier, here. I went to bed with wet hair yesterday so the brush would get something to work with today haha. It’s incredibly easy to work with, like brushing your hair, but you have to have completely dry and brushed through the hair before starting. The difference in results between using a straightener is that it gives a slightly more bouncy results but at the same time it’s not possible to create anything else than a smooth and straight result. At the most, you can create a small bend in the ends but no curls which you still can create with a good flattening iron. It’s absolutely a good and exciting product but unfortunately it’s not a solution to get my hair to look as nice as it can. The best thing for me is to style it when it is damp and blow dry it, that’s the best way to style my hair. But I can imagine that Dafni can be a really good choice for anyone who frequently use a flattening iron but wants a more easily worked and natural result. Costs 2495 kr.

IMG_6100dafni before IMG_6101dafni after

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Hej Paulina! Jag borstade nog inte den direkt mot hårbottnen utan jobbade den mer underifrån och uppåt. Svårt att förklara haha. Men det gjorde inte ont på mig i alla fall:)
  Om du bor i Stockholm så borde du kunna gå in och testa den på hårsalongen You Way på Birger Jarlsgatan. Den är ju ändå ganska dyr och om du är osäker på om det kommer fungera på ditt hår så kan det ju vara bra att testa:) Kram <3

  Susanne Barnekow 2016-01-28 19:24:36
  Svara
 • Jag förstår vad du menar, det blir mycket luftigare. Har velat testa dessa men måste fråga, jag har väldigt lockigt hår och därför har jag också en väldigt jobbig virvel. Gör det ont att ha den i hårbottnen? 🙂

  Paulina Aspljung, Skönhetsbloggare 2016-01-28 19:09:09 http://PaulinaAspljung.se
  Svara
 • Resultatet var ändå överraskande bra! Dock håller jag mig nog till min vanliga styling och spar 2500 kr.

  Annika 2016-01-28 14:22:44
  Svara

senaste från Mode

Susanne Barnekows webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!