Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

OFFICE TIME

God morgon!! Hur mår ni idag? Själv trött som satan haha. Men det blir väl bättre när man kommer ut och får träffa kollegorna på kontoret, ska snart skynda iväg till Plaza Kvinna nämligen. Jag har så sinnesjukt mycket jobb nu att jag knappt hinner med att andas så jag är ledsen om jag är lite seg här på bloggen. Snart kommer jag i alla fall kunna berätta om det som tar upp så himla mycket av min tid tid just nu: )

__________________________________________

Good morning!! How are you guys today? I’m tired as hell haha. But it will probably be better when I get to meet my colleagues at the office – I’m working at Plaza Kvinna today. I have so much work right now that I barely have time to breathe so I’m sorry if I’m a bit slow on the blog. Soon, I will at least be able to tell you what is taking up so much of my time:)

IMG_5961

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!