Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

NEW FAVORITE TOOL

Den här nya borsten från Sephora blev snabbt en favorit! Jag använder ju alltid min mineralfoundation i puderform och den här borsten ger ett sjukt fint resultat på nolltid! Älskar formen och tätheten på de fina stråna. Sen är det ett stort plus att den kommer med det smarta plastskyddet, som gör att den håller sig bakterie- och smutsfri i necessären! Den heter PRO Full Coverage, kommer från Sephora och kostar 275 kr.

_________________________________________

This new brush from Sephora quickly became a favorite of mine! I always use my mineral powder foundation, and this brush gives a really nice and smooth result in no time! Love the shape and density of the fine hairs. Then it’s also a big plus that it comes with a smart plastic cover, which keeps away bacteria and dirt! It’s called PRO Full Coverage, comes from Sephora and costs 275 SEK.

IMG_6058 IMG_6060

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!