Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

TODAYS EYESHADOW

Gud vilken sen uppdatering idag! Jag har verkligen haft supermycket att göra så har inte hunnit sätta mig med bloggen förrän nu. Idag använde jag i alla fall den här fina ögonskuggan från Chanel i färgen 254 Tissé d’Automne. Jag applicerade den bronziga på övre ögonlocken och den gröna under ögat och lite i den yttre kanten. Den ljusa skuggan lade jag under brynen och i kanterna. Jag lämnade den mörkaste orörd. Jag valde att bara applicera lite mascara längst ut på ögonfransarna för att skapa ett mer mandelformat öga(då mina är ganska runda). En enkel men snygg vardagssminkning!

________________________________________________

Such a late update today! I have so much work right now so I haven’t had the time to work with the blog until now. Today, I used this pretty eye shadow from Chanel in color 254 Tisse d’Automne. I applied the bronze one on the upper eyelids and the green under the eyes and to soften up the edges. The bright shade I added along the eyebrows and on the edges. I left the darkest untouched. I chose to only apply a little bit of mascara at the outer part of the lashes to create a more almond shaped eye  (mine are rather round). A simple but stylish everyday makeup!

IMG_6026IMG_6040 IMG_6042IMG_6028 IMG_6039IMG_6043 IMG_6033

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Tack för att du delar med dig ? Får testa någon av dessa märkena. Gillar verkligen Nyx produkter. Kram till dig och ha en härlig vecka!

  Linda 2016-02-01 00:00:18
  Svara
 • Heej och tack för komplimangen!:D Åh jag byter ju hela tiden men just nu använder jag en vanlig penna från Clarins som har en borste i ena änden och en penna i andra. Annars gillar jag väldigt smala brynpennor som NYX Micro Brow Pencil som jag hade tidigare:) Detsamma till dig sötnos!! Kram <3

  Susanne Barnekow 2016-01-29 14:39:19
  Svara
 • Hej vackra du! Vilken är din ”go-to” ögonbryn produkt? Dina ögonbryn är så fina och ser inte för stylade ut som många andra gör. Ha en fin fredag!!!

  Linda 2016-01-29 09:38:51 http://www.perlindesign.com
  Svara

senaste från Mode

Susanne Barnekows webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!