Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

NEW WEEK

Hej på er! Hur mår ni? Själv mår jag ovanligt bra den här grå måndagen, antagligen för att jag tog det väldigt lugnt i helgen. Tog flera långa promenader och hängde med mina vänner och pojkvän. Den här veckan är det full rulle och snart ska jag springa iväg på ett möte! Senare i eftermiddag ska vi även träffa en bröllopsplanerare och titta på några Stokholmsalternativ för vårt bröllop. Vi är så veliga haha.

________________________________________

Hello! How are you guys? I actually feel exceptionally well this grey Monday, probably because I had a very slow weekend. Took several long walks and hung out with my friends and boyfriend. I have got so much to do this week and soon I’m off for an exiting meeting! Later this afternoon me and my boyfriend will meet up with a wedding planner and check out some alternatives for getting married in the Stockholm area. We are so indecisive haha.

IMG_5937

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!