Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

TRAVEL BUDDY

Det här kanske inte är något nytt under solen för de flesta av er men den här produkten är ett riktigt bra tips om man ska ut och resa. Då slipper man att bära runt på tunga vätskor och den är även enkel att ha med i handbagaget om man till exempel skulle vilja ta bort sminket på flygplanet. Eller om man bara vill vila huden från att tvätta den med vatten vilket kan vara bra att göra emellanåt. Nu råkar jag ha den här från Pixie hemma och den är bra men min favorit kommer från Bioderma. Bara ett litet tips:)

__________________________________________

This might not be news for you guys but this kind of product is really good if you are traveling! Then you don’t need to carry around on heavy fluids and you can also bring it in your hand luggage if you feel the need to freshen up during a flight. Or if you just want to give you skin a rest from washing it with water, which can be a good thing to do from time to time. Now I happen to have this product from Pixie at home and I like it but my favourite comes from Bioderma. Just a tiny tip for you:)

IMG_5780IMG_5779

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Susanne Barnekows webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Home
  34 kvadrat
  Hälsa
  Joanna Swica
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Lifestyle
  Sara Che
  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Mitra Javadi
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Imane Asry