Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

TRAVEL BUDDY

Det här kanske inte är något nytt under solen för de flesta av er men den här produkten är ett riktigt bra tips om man ska ut och resa. Då slipper man att bära runt på tunga vätskor och den är även enkel att ha med i handbagaget om man till exempel skulle vilja ta bort sminket på flygplanet. Eller om man bara vill vila huden från att tvätta den med vatten vilket kan vara bra att göra emellanåt. Nu råkar jag ha den här från Pixie hemma och den är bra men min favorit kommer från Bioderma. Bara ett litet tips:)

__________________________________________

This might not be news for you guys but this kind of product is really good if you are traveling! Then you don’t need to carry around on heavy fluids and you can also bring it in your hand luggage if you feel the need to freshen up during a flight. Or if you just want to give you skin a rest from washing it with water, which can be a good thing to do from time to time. Now I happen to have this product from Pixie at home and I like it but my favourite comes from Bioderma. Just a tiny tip for you:)

IMG_5780IMG_5779

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!