SMASHBOX STUDIOS

Äntligen hemma! Har bara varit borta en och en halv dag men det känns så mycket längre. Resan har verkligen varit jättesmidig och det har varit superkul! Jag reste med en urtrevlig journalistkollega och jag har träffat en massa spännande människor. Jag börjar med att visa er lite bilder från Smashbox Studios där vi blev sminkade av en makeupartist och fotograferade av varumärkets grundare Davis Factor. Jag var först lite rädd för hur det skulle bli men min snygga MUA Emma var superduktig och gjorde en makeup som jag kände mig väldigt bekväm i. Men vi får väl se hur bilderna blev, har ingen aning haha. Ni ser nedan på bilderna vilka produkter hon använt på mig. Jag ska förklara några favoriter i ett senare inlägg. Nu ska jag mysa sönder min kille och min lilla hund! Puss så länge

_________________________________________

Finally, at home!! I have just been gone for abut one day but if feels so much longer. The trip has really been super smooth and I had such a great time! I travelled with a really nice colleague of mine and I met so many interesting people! I’m gonna start by showing you some photos of todays visit at The Smashbox Studios where we had our makeup done by a makeup artist and afterwards we got photographed by the creator of the brand, Davis Factor. At first I felt a bit unsecure about the whole thing but after my gorgeous and talented MUA Emma did my makeup I felt really comfortable. But we will see how the photos turns out, I have absolutely nooo idea haha. In the pictures below you can see the products she used on me and I will explain how she worked with them in a separate post. Now I’m about suffocate my boyfriend and dog with loads of cuddeling! See you laters

DavisFactor IMG_5926IMG_5922 IMG_5928 IMG_5915 IMG_5919 IMG_5927 kopiaIMG_5924IMG_5920 IMG_59033

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!