Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

GOD NATT

Nu ska jag äntligen få lägga mig och sova, helt slut efter idag! Som ni kanske förstår så har jag inte haft någon tid över att blogga och det kommer inte bli bättre imorgon. Jag har i alla fall tidsinställt ett litet inlägg imorgon och om jag  inte hinner uppdatera er fler gånger gör jag det på lördag:) Ska se till att ta en massa bilder! Sov gott

_________________________________________

Now I finally in bed and going to sleep, exhausted after today! As you might imagine, I have not had any time to blog today and it will not be any better tomorrow. If I’m lucky, maybe I’ll get some time before the plane leaves tomorrow afternoon, otherwise I‘ll update you tomorrow night or on Saturday 🙂 In any case I’m going to take lots of pictures! Sleep tight

IMG_5877

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Vad gullig du är, tack!!:) Det ska jag se till att göra!! Stor kram på dig <3

    Susanne Barnekow 2016-01-27 15:54:16
    Svara
  • Så vacker! Älskar din sminkning! Kan du inte visa hur du gjorde ögonen när du har tid? 🙂

    Jenny 2016-01-22 10:15:35
    Svara

senaste från Mode

Susanne Barnekows webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!