Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

SMASHBOX MASCARA

Smashbox har alldeles nyligen lanserat de här två mascarorna, X-rated(vänster) och Indecent Exposure(höger). Jag tycker dom är riktigt bra och båda ger ett snyggt och dramatiskt resultat. Jag har applicerat dem på mina ögon i den ordning de ligger på bilden, alltså X-rated på vänster öga och Indecent Exposure på höger öga. På första bilden har jag applicerat ett lager och på den andra två lager. Det är svårt att bestämma sig för en favorit då jag gillar båda på olika sätt men den högra mascaran kladdade nästintill ingenting på huden vid appliceringen, vilket ju så klart är ett plus! Kostar 220 och finns att köpa på Kicks!

______________________________________

Smashbox recently launched these two mascaras, X-rated (left) and Indecent Exposure (right). I think they are really good and they both provide a stylish and dramatic results. I‘ve applied them to my eyes in the order they are in the pictureX-rated on the left eye and Indecent Exposure on the right eye. In the first picture, I applied one layer and on the other two layers. It’s difficult to decide on a favorite because I like them both in different ways, but the right mascara smeared next to nothing on the skin upon application, which of course is a plus! Costs 220sek and are available at Kicks!

IMG_5785 (kopia)IMG_5786 (kopia)IMG_5778

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!