Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

SMASHBOX MASCARA

Smashbox har alldeles nyligen lanserat de här två mascarorna, X-rated(vänster) och Indecent Exposure(höger). Jag tycker dom är riktigt bra och båda ger ett snyggt och dramatiskt resultat. Jag har applicerat dem på mina ögon i den ordning de ligger på bilden, alltså X-rated på vänster öga och Indecent Exposure på höger öga. På första bilden har jag applicerat ett lager och på den andra två lager. Det är svårt att bestämma sig för en favorit då jag gillar båda på olika sätt men den högra mascaran kladdade nästintill ingenting på huden vid appliceringen, vilket ju så klart är ett plus! Kostar 220 och finns att köpa på Kicks!

______________________________________

Smashbox recently launched these two mascaras, X-rated (left) and Indecent Exposure (right). I think they are really good and they both provide a stylish and dramatic results. I‘ve applied them to my eyes in the order they are in the pictureX-rated on the left eye and Indecent Exposure on the right eye. In the first picture, I applied one layer and on the other two layers. It’s difficult to decide on a favorite because I like them both in different ways, but the right mascara smeared next to nothing on the skin upon application, which of course is a plus! Costs 220sek and are available at Kicks!

IMG_5785 (kopia)IMG_5786 (kopia)IMG_5778

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Susanne Barnekows webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Home
  34 kvadrat
  Hälsa
  Joanna Swica
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Lifestyle
  Sara Che
  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Mitra Javadi
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Imane Asry