Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

THICKER BROWS

Just nu använder jag en ögonbrynspennan från Clarins (som ni kan se på bilden) till vardags. Den har en fin färg och är lätt att jobba med! Idag testade jag att fylla i lite extra med en annorlunda ögonbrynspenna från & Other Stories, som mer liknar en tuschpenna när man målar den på huden och man kan skapa väldigt smala streck. Jag tycker att det kan vara snyggt att avsluta med att dra några små drag i brynet efter man fyllt i lite med vanlig penna – då det ger intrycket av att man har fler hårstrån och tjockare bryn. Även fast de ser lite tjockare ut på bilden nedan så ser jag att färgen inte var så bra, den var lite för varm och ljus i tonen för att jag skulle få till resultatet jag var ute efter. Men annars är det ett bra tips om man vill trolla fram tjockare bryn!

_____________________________________

 
Right now I’m using an eyebrow pencil from Clarins, which you can find in the picture below. It has a nice color and is easy to work with! Today I tried to fill in a little extra with a different eyebrow pencil from & Other Stories, which looks more like a marker pen on the skin and you can create very slim lines with it. I think it can look great to finish by drawing a few thin lines in the brow after you have filled them in a bit with an ordinary pen, as it gives the impression of having more hair and thicker brows. Even though they look a bit thicker in the image below, I see that the color was not perfect, it was a little bit too warm and bright in tone to get the result I was looking for. But otherwise it’s a good tip if you want the look of thicker brows!

 

brows3 IMG_57742

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Åh den från Viva La Diva är en gammal favorit faktiskt! Tycker det blir bäst resultat om man kombinerar en vanlig penna och sen drar några smala små streck. Framför allt i brynets glesare delar. Ah vad bra, då ska jag kika på den, TACK:) Kram

    Susanne Barnekow 2016-01-20 17:17:28
    Svara
  • Jag har en nästan identisk från Viva la Diva. Har lite svårt att få till det helt naturligt, men den är klart bättre än ex Anastasias Brow Wiz för mig med glesa bryn. Såg att Other Stories har en mörkare variant om du vill testa.

    Annika 2016-01-19 09:30:25
    Svara

senaste från Mode

Susanne Barnekows webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!