Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

HELLUUU

Har ni en bra måndag? Min är rätt seg hittills. Min lilla vovve vaknade vid fem imorse och behövde gå ut och sen tog det 1,5h innan jag kunde somna om igen. Alla småbarnsföräldrar skrattar väl åt mig nu och tänker…”vänta bara tills du får barn”. Eller hur haha? Jag har avsatt den här dagen till att sätta ihop en massa blogginlägg till er så håll utkik!

__________________________________

Are you having a good Monday so far? Mine is kind of tired. My puppy woke me up at around five this morning and made me go out with him…then it took about 1.5 hours before I could fall asleep again. All parents out there are probably laughing at me thinking just wait until you have kids.” Don’t you haha? I have set aside this day to put together a bunch of blog posts so keep an eye out!

IMG_57592

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Haha skönt att höra:) <3

    Susanne Barnekow 2016-01-18 14:22:31
    Svara
  • Nej fy! Min dotter har aldrig vaknat så tidigt och än mindre velat gå ut vid den tiden!

    Annika 2016-01-18 14:21:39
    Svara

senaste från Mode

Susanne Barnekows webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!