Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

BIRTHDAY DINNER

I fredags hade jag och min killes vänner planerat en liten överraskningsmiddag för honom på Papas. Han fyllde nämligen 30 igår och vi ville göra något speciellt för honom. Det blev riktigt lyckat och han blev ordetligt överraskad! Igår firade vi genom att vara riktigt trötta och äta en massa god mat och kolla film haha. Jag knäppte tyvärr inte så mycket bilder från kvällen men här kommer ett par på hur jag såg ut i alla fall 😉

_________________________________

Friday night me and friends of my boyfriend planned a small surprise dinner for him at Papas. He turned 30 yesterday and we wanted to do something special for him. It was a real success and he was truly surprised! Yesterday we celebrated by eating lots of delicious food and watching TV haha. Sadly I didn’t snap that many pictures from the evening but here are a couple on how I looked anyway ;)

IMG_5740IMG_5736IMG_5739
Min härliga jacka kommer från Dry Lake// My jacket comes from Dry Lake.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!