Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

SMASHBOX LONDON

Alltså det här dagen har gått så jäkla fort, jag vet inte hur klockan redan är kväll! Nu ska jag hoppa in i duschen och sen ska jag ut på äventyr. Får berätta mer imorgon om jag inte är död då haha:)  Jag har i alla fall glömt bort att säga att jag ska till London med Smashbox nästa torsdag-fredag. Det är middag på torsdag kväll och på fredag är det intervjuer med deras makeupartist och sen ska vi bli sminkade och fotograferade(hjälp!). Det ska bli superkul i alla fall! Bilden är från när jag senast var i London. Ha nu en underbar fredag!!

___________________________________

Wow this day just flew by, I don’t know how it’s evening already! Now I have to jump into the shower and get ready for tonights adventures. I will have to tell you what that is tomorrow, if I’m not way too tired haha🙂 Anyways, I have forgotten to tell you that I’m going to London with Smashbox next Thursday and Friday. It’s dinner on Thursday night and on Friday, it’s interviews with their makeup artist and then I will get my makeup done and be photographed(help!). I’m really looking forward to it!  The picture is from last time I visited London. Have a wonderful Friday!!

IMG_2489

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!