Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

SMASHBOX LONDON

Alltså det här dagen har gått så jäkla fort, jag vet inte hur klockan redan är kväll! Nu ska jag hoppa in i duschen och sen ska jag ut på äventyr. Får berätta mer imorgon om jag inte är död då haha:)  Jag har i alla fall glömt bort att säga att jag ska till London med Smashbox nästa torsdag-fredag. Det är middag på torsdag kväll och på fredag är det intervjuer med deras makeupartist och sen ska vi bli sminkade och fotograferade(hjälp!). Det ska bli superkul i alla fall! Bilden är från när jag senast var i London. Ha nu en underbar fredag!!

___________________________________

Wow this day just flew by, I don’t know how it’s evening already! Now I have to jump into the shower and get ready for tonights adventures. I will have to tell you what that is tomorrow, if I’m not way too tired haha🙂 Anyways, I have forgotten to tell you that I’m going to London with Smashbox next Thursday and Friday. It’s dinner on Thursday night and on Friday, it’s interviews with their makeup artist and then I will get my makeup done and be photographed(help!). I’m really looking forward to it!  The picture is from last time I visited London. Have a wonderful Friday!!

IMG_2489

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Susanne Barnekows webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Home
  34 kvadrat
  Hälsa
  Joanna Swica
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Lifestyle
  Sara Che
  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Mitra Javadi
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Imane Asry