Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

FREEEEZING

Hej på er alla! Hur mår ni i kylan? I förmiddags var jag ute på en djurgårdspromenad med en vän och samtidigt som jag höll på att frysa fast var hon på väg att smälta bort för hon hade tagit på sig så mycket kläder haha. Mina lår är fortfarande inte upptinade. Jag har så mycket jobb och fix idag så ska försöka hinna med att blogga lite mer i eftermiddag. See you later alligator!

_____________________________________

Hello everyone! How are you today? This morning I was out on a walk with a friend and while I almost froze to death she was about to melt away because she wore so much clothes haha. My thighs have still not reached a normal temperature. I have so much work and things to do today so I will try to do some more blogging later this afternoon. See you laters! xo
IMG_5719

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!