Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

SOON!

Aaah det är så jobbigt när man har nåt skojigt på gång som man vill berätta om men man får inte. Och jag hatar när människor säger som jag precis gjorde för man blir så jäkla nyfiken. Men snart kommer jag lansera en grej som jag hoppas att ni kommer gilla och nu vågar jag skvallra lite om det när det bara är dagar kvar till lansering. Så förlåt för det här jobbiga inlägget haha.

_________________________________________

Aah, it’s so hard when you have something fun going on that you want to talk about but you just cannot! And I hate when people say what I just did because you get so damn curious. But soon, I’m about to launch something exiting which I hope you will love and now I dare to gossip a little about it when it’s just days away from the finish line. So sorry for this annoying post haha.

IMG_55142

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!