Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

COLLAR

Jag är medveten om att den här accessoaren inte är någon nyhet eller trend i dagsläget…. men jag hittade den här gamla löskragen häromdagen och påmindes om att det faktiskt är ett sjukt smidigt sätt att piffa upp sin vardagsklädsel. Jag tycker också att det ofta blir så bylsigt att ha skjorta under tröjor och då är den här lösningen perfekt! Den här kragen köpte jag för länge sen på Asos.com men hittade några andra alternativ på deras hemsida här, här, här och  här.

______________________________________

I am aware that this accessory is not in any way a new innovation or trend…. but I found this old loose collar the other day and was reminded that it’s a really easy way to spice up your everyday attire. I also think that it often feels bulky to have a shirt under sweatshirts and then this solution is perfect! This collar I bought long ago at Asos.com but I found some other options at their website here, here, here and here.

IMG_57065IMG_5701IMG_57052 IMG_5704

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!