Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

LEG TREATMENT

Hej på er! Dålig uppdatering idag men det har varit mycket jobb. Jag har även varit och besökt Stureplanskliniken och tagit bort lite kärl på benen! Jag har haft problem med det ända sedan jag var i övre tonåren och det är faktiskt relativt enkelt att ta bort och förbättra. Ni kan läsa lite mer ingående om behandlingen här. Själva behandlingen är faktiskt relativt smärtfri och nu efteråt känns det som att jag slagit mig där man behandlat. Under behandlingen kunde man verkligen se hur kärlen försvann och det ska bli väldigt spännande att se hur resultatet kommer se ut om en månad. Det tar nämligen lite tid för kroppen och oftast behöver man en eller fler korrigerande behandlingar. Jag håller er som vanligt uppdaterade med hur det går:) Om ni är sugna på att få snygga sommarben så är det bra att göra behandlingen i tid så att det hinner läka och just nu får mina läsare 500kr rabatt på en kärlbehandling om ni anger mitt namn när ni bokar! Bra va?! Puss på er

____________________________________________

 
Hello guys! Bad update today but it’s been a lot of work. I have also visited Stureplanskliniken and removed vessels on my legs! I have had problems with it ever since I was in my late teens and it’s actually relatively easy to remove and improve. You can read more about the treatment here. The treatment itself is actually relatively painless, and now afterwards, it feels a bit sore. During the treatment, I could actually see how the vessels disappeared and I’m very exited about seeing the result in about a month. It takes some times for the body to recover and usually you need one or more corrective treatments. As always I’ll keep you updated with how it goes 🙂 If you also want to get pretty summer legs all my readers gets a 500sek discount on a treatment if you enter my names when booking! How awesome is that!?! xoxo
best-legs-throughout-history-karlie-kloss-2010s

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • […] skrivit om att jag behandlat kärl på benen på Stureplanskliniken? Om inte kan ni läsa det här och här. I torsdags korrigerade vi de sista små jäklarna och jag har liksom fått helt nya ben! […]

    LEGS - Susanne Barnekow 2016-04-25 13:23:13 http://susannebarnekow.se/2016/04/legs-2/
    Svara

senaste från Mode

Susanne Barnekows webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!