Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

PURE LIPSTICK

Emité Make Up har precis lanserat ett superhärligt läppstift som heter Pure Lipstick. Det kommer i 10 olika nyanser men det jag fastnat för är nyansen Hone som även finns i exakt samma nyans i nagellack. Jäkligt snyggt att färgmatcha läppar och naglar eller vad tycker ni?

_________________________________

Emité Make Up has just launched a super nice lipstick called Pure Lipstick. It comes in 10 different shades and my favorite is the shade called Hone, the  exact same shade is also available in nail polish. I think it’s really pretty to match your lip color with the one on you nails, don’t you think?

IMG_5674IMG_5676 IMG_5680IMG_5673IMG_5668 IMG_5677

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Hej och förlåt för sent svar! Ja den är jättefin:) Åh vad svårt, tyvärr vet jag inget som är likadant i färgen:/ Lovar att hojta till om jag springer på något!:) Och tusen tack för dina fina ord!! Betyder massor för mig:D Trevlig helg på dig och kram <3

    Susanne Barnekow 2016-02-19 16:10:26
    Svara
  • Hej! Älskar färgen på läppstiftet och har letat som en tok efter ett liknande i neutral färg men som ändå förstärker den naturliga läppfärgen! Har du något tips på något liknande? (Emite finns tyvärr inte att köpa i närheten och vill helst inte beställa) Vore supersnällt! Tack för en inspirerande blogg och måste bara säga att du är supersnygg!!!

    Cornelia 2016-02-11 11:32:40
    Svara

senaste från Mode

Susanne Barnekows webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!