Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

THIS WEATHER

Man ska ju inte klaga på vädret när man inte kan göra något åt det men idag har det ju liksom varit nära omöjligt(eller riktigt oskönt) att gå ut. Snöblandat regn och snöblask överallt som gör att man knappt kan ta sig fram. Sen är det riktigt mörkt också ovanpå det. BUUU!

_____________________________________

I know you are not supposed to complain about the weather when you cannot do anything about it, but today it’s been near impossible (or at least really unpleasant) to go outside. It’s raining and the streets are covered in wet snow(‘I’m not sure what it’s called in english) which makes it really hard to get from A to B. On top of that it’s really dark. BUUU!

IMG_55242 IMG_55192

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!