Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

PURPLE METALLIC

Den här makeupen gjorde jag en av kvällarna i Cannes. Jag använde mig av en palette från Sephora(violet smokey) och adderade lösögonfransar från Eylure(No 070) och en svart kajalpenna från Clarins. Älskar intensiteten i den lila skuggan! Jag lade den silvriga nyansen i ögonvrån, den mörkare lila skuggan i yttre kanten och den intensivt lila i mitten. Sedan applicerade jag svart kajalpenna i vattenlinjen och längst ut för att ytterligare markera och förlänga ögat. Önskar att jag hade kommit ihåg att ta med en flytande eyeliener då det hade blivit finare men tycker det blev ganska bra ändå?:)

________________________________________

 
 I did this makeup one of the night in Cannes. I used a palette from Sephora (violet smokey) and added false eyelashes from Eylure (No 070) and a black eye pencil from Clarins. Love the intensity of the purple shade! I added the silvery shade on the inner corner of the eye, the darker purple shadow in the outer edge and the intensely purple in the middle. Then I applied black eyeliner pencil in the waterline and on the outer part to further extend the eye. Wish I had remembered to bring a liquid eyeliener because that would have made the result more intense, but think it looked pretty good anyways? 🙂

 

IMG_56052seIMG_56052 (kopia)closeup bild2bild1

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!