Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

CHECKING OUT

Vårt flyg går inte förrän ikväll så nu sitter vi i baren på hotellet och jobbar och dödar lite tid. Vi väcktes väldigt tidigt imorse av att hotellet valt att renovera lite ovanför vårt sovrum…så är sjukt trött idag. Gick ner till gymmet imorse och badade lite ångbastu och det enda jag vill göra nu är att sova haha.

____________________________________________

Our flight is not leaving until tonight, so now we are sitting in the hotel bar, working and killing some time. We were woken up very early this morning because the hotel decided to renovate above our bedroom… so we are very tired today. This morning I went down to the gym and had some alone time in the steam room. Now the the only thing I want to do now is sleep haha.

spa

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!