Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

AAAAH

Åh vad härlig att vara här! Det var kanon väder idag, +15 grader med ljumna vindar och inte minst – LJUS!! Vi träffade en jättebra bröllopskoordinator och var och tittade på ett ställe som var magiskt på alla sätt och vis och imorgon ska vi titta på ett annat. Sen ska vi bara njuta av att vara här vilket inte är så svårt. Hotel Majestic som vi bor på är verkligen ett underbart hotel också. Nu kom vi precis hem från middag och är supertrötta efter att ha gått upp så tidigt och rest hela dagen. Sov gott så ses vi imorgon!

_______________________________________

Oh it’s so  lovely to be here! It was great weather today, +15 degrees with warm winds and not the least – LIGHT!! We met a super sweet wedding coordinator and looked at a place that was magical in every way, and tomorrow we’ll look at another one.  Otherwise we just enjoy being here which is not difficult. We stay at Hotel Majestic which is a really nice hotel. Now we just came home from dinner and are super tired after having to wake up so early and been traveling all day. Sleep tight and see you tomorrow!
IMG_5548IMG_5557IMG_5547IMG_5550 IMG_5555

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!