Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

STROBING

Har ni hört talas om uttycket strobing? Det syns lite överallt just nu men är egentligen bara ett annat ord för highlighting – utan skuggning. När vi talar contouring så jobbar man både med skugga och highlighing. Så det är ju egentligen ett urgammalt knep som bara fått ett nytt namn! Jag har i alla fall hittat ett nytt litet knep att jobba med, eller det är nytt för mig i alla fall. Kanske också är urgammalt haha. För ett tag sedan fick jag en ny concealer från Make Up Forever, Ultra HD Concealer,  i en nyans som egentligen var alldeles för ljus för mig. När jag testade den insåg jag att den var superb – ultratunn i konsistensen men med väldigt starka pigment som täcker makalöst bra. Jag applicerar den på de ställen jag vill täcka/ljusa upp och applicerar min mineralfoundation från Youngblood ovanpå. Jag tycker i alla fall att det ger ett superfräscht och naturligt resultat! Ledsen om jag ser nyvaken ut på bilderna, jag var faktiskt det haha.

_______________________________________

Have you ever heard of the expression strobing? It appears everywhere at the moment, but is really just another word for highlighting – with no shading. When we talk about contouring you work with both shade and highlighter. So it’s actually just an old make up trick with a new name! I have found a new way to work with it, well new to me anyways. Maybe that’s also ancient haha. A while ago I got a new concealer from Make Up Forever, Ultra HD Concealer, in a shade that really was a bit too light for me. When I tried it out, I realized that it was superb – ultra thin in texture but with very strong pigment that still covers incredibly well. I apply it to the places I want to cover / highlight and on top of it I apply my mineral foundation from Youngblood. I think it gives a super fresh and natural look! Sorry about looking like I just got out of bed, I actually did haha.

 

Här har jag bara applicerat concealern och foundation(och fyllt i ögonbrynen)/Here I have only applied the concealer and the foundation(and filled in my brows):med foundation
makeup forever
Här kan ni se hur mycket den lilla mängden concealer täcker över ansiktet / You can see how much of my face that tiny bit of concealer covers up.
strobing

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!