Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

THE HEALTHY BOX

Jag har ju tidigare berättat att jag gör ett test med hälsoboxar till Plaza Kvinna och har hittills har jag hunnit skriva om Naturalbox, här kan ni nu kika på The Healty Box månadsbox! Priset är 179 kr och du får ett urval av nya hälsosamma produkter och nedan kan ni se vad den senaste boxen innehåller. Jag har bara testat en månad av den här så det är svårt att betygsätta variationen men annars tycker jag innehållet är bra uppblandat med fullstora förpackningar!

____________________________________

I have earlier told you that I am doing a test on health boxes to Plaza Woman Magazine and so far I have managed to write about Naturalbox. Here you can take a look at The Healty Box monthly box! The price is 179 SEK and you get an assortment of new healthy products, below you can see what the latest the box contains. I have only tested one month of this one so it’s hard to rate variability but otherwise I think the content has a nice variety with full-sized packs!

healtyboxIMG_5464IMG_5465

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Haha sitter och jobbar nu så då går det av bara farten:) Jag lägger den främst på övre ögonlocken och låter den smita ut lite utanför ögat på de yttre kanterna. Sen lägger jag även lite under den undre ögonfranslinjen. Jag brukar bara dra en svag linje i den yttre kanten med en brunaktig kajal, det smälter fint in med skuggan. Det kan du köpa billigt på H&M till exempel. De har faktiskt bra kvalitet på sitt smink! Själv använder olika sorter hela tiden:) Vad gullig du är!! 😀 KRAM <3

  Susanne Barnekow 2016-01-05 22:10:01
  Svara
 • Hej!Oj vilket snabbt svar och tusen tack!Lägger du den runt hela ögat och även som eyeliner längst ut som ”kråksparkar”?Eller har du en kajalpenna och lägger vingarna?Och iså fall vad är det för penna/färg?Du får till det så himla snyggt,kollade på en bild nu där du använde bronzigt och blått på ögonen och en enkel hästsvans tror jag,helt sanslöst snygg!!!Kram

  Anna 2016-01-05 21:56:56
  Svara
 • Hej Anna! Åh vad glad jag blir!!!!:D Du anar inte hur mycket jag uppskattar din kommentar! Åh jag älskar den och det är så smidigt att förpackningen är så liten och man kan ha den till allt, sen är det ett plus att den är ekologisk också tycker jag:) Den heter Shiney Amber – här kommer en länk till Eleven http://skincity.se/sv/product/3832/maria-akerberg-eye-shadow. Tycker i och för sig att Indian Summer såg väldans snygg ut, måste testa den också!:) Stor kram Susanne

  Susanne Barnekow 2016-01-05 21:38:17
  Svara
 • Hej! Denna kommentar har inget med inlägget att göra,men jag vill bara säga att du är så himla vacker och sminkar dig så snyggt!!Började följa din blogg när jag började läsa Plaza för ett tag sen,tack för alla fina tips!Nu en fråga:vad heter färgen på den bronziga ögonskugga från Maria Åkerberg du skrivit att du använder?Är det Red Bronze eller Indian Summer?Har blåa ögon och använder mig av brun/guld make up just nu och tycker den ser otroligt fin ut på dig!Hoppas du vill svara,Kram Anna

  Anna 2016-01-05 21:32:00
  Svara

senaste från Mode

Susanne Barnekows webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!