Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

STYLIST THROWBACK

Alla kanske inte vet att jag jobbade ganska mycket som stylist och creative director tidigare. Nu var det länge sen jag stylade en modefotografering men det är kul att kika igenom min gamla portfolio. Här kommer ett litet urval och om ni vill titta på mer kan ni alltid gå in på min hemsida www.susannebarnekow.com.

___________________________________

All may not know I worked pretty much as stylist and creative director before. Now it was a long time since I styled a fashion shoot but it‘s fun to look through my old portfolio. I have picked out a few pics below and if you want to look at more jobs and pictures you can always visit my website www.susannebarnekow.com.

2653 3671 46victoria-modejobb-036217 101 111 5

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!