Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

THE FIRST

Första måndagen på det nya året….hmmm inte jätte kul. Riktigt segstartad och jag har dåligt med motivation för bloggen. Men det är bara att bita ihop eller hur?! Imorgon ska jag jobba på redaktionen och sen är det ju ledigt på onsdag(jipiee!). Och på torsdag drar faktiskt jag och min kille till Frankrike för att titta på bröllopsställen!! Men vi stannar bara två nätter så det blir snabbt fram och tillbaka. Nu ska jag skynda ut med hunden. Hörs snart!

_______________________________________

First Monday of the new year …. hmmm not cheering about that. Really slow today and I don’t have much motivation for the blog. But I just have to get it together right?! Tomorrow I’m working at Plaza Kvinna Magazine and Wednesday it’s off (jipiee!).  And on Thursday me and my boyfriend are actually going to France to look at wedding venues!! But we are just staying for two nights so it’s a quick trip. Now I have to hurry out with my dog. Talk to you soon!

IMG_5458

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!