Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

GOOD NIGHT

Aaah jag trodde jag skulle hinna sätta ihop en massa roliga blogginlägg idag men tiden tog slut. Sen har jag kommit på varför den här måndagen känts extra jobbig också…PMS haha. Vill bara sova och äta godis! Men nu ska jag faktiskt ut på en sen kvällspromenad och sen ska jag hoppa i bingen. Sov gott

_________________________________________

Aaah, I thought I would have the time to put together a lot of fun blog post today but it just slipped away. Then I also figured out why this Monday felt extra tough PMS haha. I just want to sleep and eat candy! But now I’m actually taking a late evening walk and then it’s sleeping time! Sleep tight

tumblr_static_tumblr_static_7rhsr3tijo8w8cc44sos4okk8_640

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!