EUCERIN DermoPURIFYER

Jag har testat Eucerins produktserie DermoPURIFYER(klick!) för oren hud. Min hy är just nu ganska balanserad men jag har ändå nära till att få orenheter och när det händer är det skönt att ha skonsamma produkter jag kan använda för att rensa upp. För att förklara hur serien fungerar så innehåller den en kombination av ingredienser som motverkar de fyra huvudorsakerna till oren hud: hyperkeratos (förtjockat hornlager), seborré (ökad talgproduktion), mikrobiell kolonisering (ökad bakteriespridning) och inflammation i huden. Produkterna jag testat är följande: En en doftfri, mattgörande dagkräm (Hydrating Day Care) som ger bra återfuktning och håller huden balanserad under dagen. Den passar toppenbra under makeup och jag upplever att att min hy blir mindre glansig under dagens gång // En djuprengörande skrubb (DermoPURIFIER Scrub) som har en mild och fräsch doft och lämnar huden mjuk, frisk och ren. // DermoPurifier Cleanser är en doftfri, löddrande rengöringsgel som effektivt rengör huden utan att torka ut. // DermoPurifier Toner är ett ansiktsvatten som används efter rengöring på en bomullstuss och appliceras över t-zonen och på andra möjliga problemområden. Mina personliga favoriter är rengöringen och ansiktsvattnet och sammanfattat så upplever jag DermoPURIFIER som en härlig och effektiv serie som är snäll mot både hy och plånbok 🙂 Jag kommer ha en liten tävling på Instagram där jag lottar ut tre kit så håll utkik där om ni vill ha en chans att vinna!

___________________________________________

I have tried the product line DermoPURIFYER (click!) from Eucerin, for acne prone skin. Right now my skin is fairly balanced, but I easily get impurities and when it happens it’s nice to have mild products which you can use to clear up the complexion. To explain how the series works, it contains a combination of ingredients that targets the four main causes of impure skin: hyperkeratosis (thickened horny layer), seborrhea (increased sebum production), microbial colonization (increased spread of bacteria) and inflammation of the skin. The products I tested are the following: A fragrance free, mattifying day cream (Hydrating Day Care) that provides good moisture and keeps skin balanced during the day. It’s great to wear under makeup and I feel that my skin gets less shiny during the day // A deep cleansing scrub (DermoPURIFYER Scrub) which has a mild, fresh scent and leaves skin soft, healthy and clean. // DermoPURIFYER Cleanser is a fragrance-free, foaming cleanser which effectively cleanses the skin without drying it out. // DermoPURIFYER Toner is used after cleansing on a cotton pad and is applied over the T-zone and other potential problem areas.
My personal favorites are the cleanser and toner and to summarize my I experience, DermoPURIFYER is as nice and effective series which is kind to both your skin and wallet 🙂

IMG_5292IMG_54392IMG_5288
* SPONSRAT INLÄGG

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Okej tack 🙂

  Gabriella 2016-02-01 16:56:14
  Svara
 • Hej! Vad är de för kopprig ögonskugga du använder? 🙂

  Gabriella 2016-02-01 12:00:55
  Svara
 • Heej!

  Ledsen för så långsamt svar, jag har varit lite skev i kroppen och bara vilat mig igenom senaste veckan. Vad glad jag blev av ditt svar! 😀

  Hehe jag har googlat fram några inlägg från tidigare, *stalkervibes*, men du har som sagt världens finaste glow så det är liksom ett ämne som jag tycker att du skulle kunna skriva en bok om! 😀

  Mineralfoundation låter spännande! Måste kolla upp det.

  En bra ansiktsspray tror jag skulle kunna vara en riktigt bra sak att testa också. Provade för kanske 5 år sedan men av just den blev man mest… Blöt, haha. Gillade dock konceptet. 😀 Kan tänka mig att det hunnit hända mycket under fem år!

  Tack för alla tips jag får av dig! Har skapat en go liten inköpslista tills februari, såå suktande att bara klicka hem allt, hehe. Men nu kommer jag ju att ha massor med spännande ansiktsprodukter att testa hemma snart så tiden kommer att gå fort! <3

  Kram och tack igen för allt!!

  Lisa 2016-01-10 20:15:51
  Svara
 • Hej igen! Haha det blir jag bara glad för!!:D Jag har skrivit lite om det tidigare men visst kan jag göra ett till inlägg om det! Jag tror att det grundar sig i att jag är naturligt glansig i ansiktet, så jag måste snarare motverka att det blir glowigt annars kan man liksom spegla sig i min hud haha. Men ett bra tips är så klart att hålla sin hud ordentligt återfuktat och se till att exfoliera regelbundet så att man får en fin yta. När det kommer till smink älskar jag Bare Minelras och Young Blood mineralfoundations som ger ett naturligt resultat. Sen tycker jag att man alltid ska ha ett bra ansiktsspray till hands! Kolla länkarna nedan för produkter som ger en fin glow:) Hoppas det kan hjälpa lite i alla fall! Kram <3

  http://eleven.se/pixi-glow-tonic-34616.html
  http://eleven.se/pixi-glow-mist-34606.html

  Susanne Barnekow 2016-01-04 15:00:21
  Svara
 • Hej igen, nu blir det många kommentarer här 🙂 Men jag tänkte fråga dig om du i framtiden skulle kunna skriva om hur du får så fin glow i huden? Är det främst genom hudvårdsprodukter eller även via smink? Hur gör jag för att få Barnekow-glow liksom. 🙂 Kram!

  Lisa 2016-01-03 16:59:34
  Svara

senaste från Mode

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!