Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

NEW YEARS!

Ja jag var lite för trött för att uppdatera bloggen igår haha men här kommer en drös bilder från nyårsafton. Det var verkligen supertevligt med en massa god mat och trevligt sällskap! Nu ska jag snart ut på min andra promenad för dagen och sen kanske jag ska masa mig iväg till gymmet med en kompis – även fast det tar emot! Min klänning kommer från Asos.com.

_______________________________________

Yes, I was a little bit too tired to update the blog yesterday haha but here’s a bunch of pictures from New Year’s Eve. It was super nice with lots of delicious food and good company! Now I’ll soon take my second walk for the day and then maybe I’ll go to the gym with a friend – even though I’m not really in the mood! My sequin dress comes from Asos.com.

IMG_5393IMG_5425IMG_5417 IMG_5429 IMG_5431IMG_5430 IMG_5415IMG_5424 IMG_5416IMG_5428 IMG_5391

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!