Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

THROWBACK 2015

Det är inte lätt att välja ut bilder som ska summera hela året, då jag egentligen skulle behöva ta med allihop för att det ska kännas mer eller mindre komplett. Men jag blir alldeles varm i hjärtat när jag påminns om alla fantastiska upplevelser och lyckan över att ha min familj och mina vänner i mitt liv. Det är så mycket som hänt och ibland är det lätt att glömma bort. Jag har till exempel varit i Dubai två gånger, förlovat mig i New York, börjat jobba för Plaza Kvinna, varit i New York och London på jobbresor och hittat en massa nya bekantskaper och vänner. Jag är så tacksam för allting som hänt, både gott och ont, och är så förväntansfull och laddad inför det nya året! Känner på mig att 2016 kommer bli minst lika bra som det året som gått. Idag är det ju även ett år sedan jag och min kille förlovade oss så det blir dubbel anledning att fira ikväll! Gott nytt år till alla mina fina läsare – som jag uppskattar otroligt mycket! Puss på er

______________________________________

It is not easy to select images to summarize the whole year, I feel like I need all of them to make it more or less complete. But I get all warm and fuzzy when I am reminded of all the wonderful experiences and happiness over having family and friends in my life. So much has happened and sometimes it is easy to forget about it. For example I have been to Dubai twice, got engaged in New York, started working for Plaza Woman, I have been in New York and London on work trips and found a lot of new acquaintances and friends. I am so grateful for everything that happened, both good and bad, and I’m so excited to start the New Year! I have got a feeling that 2016 will be at least as good as the past one. Today it’s also one year ago since me and my boyfriend got engaged so there is double reason to celebrate tonight! Happy new year to all my lovely readers – you mean a big deal to me ! Hugs and kisses to you

2015collage

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Heej! Jag försöker skriva vad jag har på mig när jag lägger upp inlägg men det händer nog tyvärr att jag missar det ibland. Jag ska se till att bättra mig:) Den blå skjortan är ett vintageplagg från Aeryne Paris( https://aeryn-paris.com/ ) Jag älskar snygga budgetkap så jag handlar faktiskt mest på Asos.com, Forever 21, Zara och H&M. 🙂 Kram S

    Susanne Barnekow 2016-01-02 15:09:40
    Svara
  • Susanne! Kan du inte lägga ut fler bilder och tips på vart du köper dina fina kläder?! Ex den sjätte bilden med den stora blåa oversize skjortan. Gorgeous

    sandralaukkanen 2016-01-01 18:17:44 http://slaukkanen.blogg.se
    Svara

senaste från Mode

Susanne Barnekows webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!