Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

5-FREE

När vi gjorde hållbarhetsnumret för Plaza Kvinna kom jag i kontakt med varumärket Cheeky Monkey som tillverkar giftfria och veganska nagellack och nagelacksborttagning. Lacket är ovanligt tunt i konsistens vilket gör att man måste använda en mycket liten mängd när man applicerar och det har en ganska tunn pensel som gör att det blir lite pilligt att applicera. Resultatet blir ändå fint och jämnt! Jag tycker torktiden är normal och hållbarheten bra. Ett plus för väldigt fina färger och förpackningar och nagellackborttagningen är verkligen grymt bra! Lacken kostar 179 kr,  removern 210 kr och finns att köpa här.

__________________________________

I recently came in contact with the brand Cheeky Monkey which produces vegan and non toxic nail polish and nail polish remover. The polish is unusually thin in consistency, which makes it necessary to use a very small amount when applying and it has a fairly thin brush that makes it a little fiddly to apply. The result is still very nice and even! I consider the drying time to be normal and the durability is good. A plus for the nice color selection and packaging and the nail polish removal is excellent! The polish costs 179 sek,  the remover 210 sek and you can buy it here.

IMG_5108

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Susanne Barnekows webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Lifestyle
  Emelie Walles
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Foodjunkie
  Hälsa
  Joanna Swica
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Lifestyle
  Sara Che
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Home
  Jannike Ebbing
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Hälsa
  Jenny Sunding
  Mode
  Imane Asry
  Home
  34 kvadrat
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Fanny Ekstrand