Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

SKIN CARE FAVS

Jag får ofta frågan om min hudvårdsrutin men med tanke på att jag jobbar med att testa olika produkter så är det svårt att säga exakt hur min rutin ser ut. Dock har jag vissa saker jag är väldigt noga med: Jag börjar alltid med en bra rengöring, en som är skonsam men ändå tar bort all smuts. Jag är även noga med att händer och de redskap jag använder i mitt ansikte är ordentligt rengjorda. Om jag till exempel applicerar kräm i ansiktet med smutsiga fingrar kan jag nästan räkna med att få orenheter i hyn. Två andra saker jag är otroligt noga med är solskydd och antioxidanter. Om du är noga med det saktar du ner hudens åldrandeprocess. Jag ser även till att använda en djuprengörande mask 1-2 ggr/veckan och en återfuktande mask 2-3 ggr/veckan. En produkt jag inte kan vara utan är en ”räddare-i-nöden-produkt”, som jag använder när min hy strejkar eller när jag vill att den ska kännas extra fin! På bilden kan ni se några av mina favoriter som gör underverk för min hud! Paulas Choice Resist dagcreme – läsa mer om den här. Paulas Choice Skin Perfecting 2% BHA Liquid – Min ”räddare-i nöden”, den avlägsnar döda hudceller både på hudens yta men även inuti porerna och trollar magiskt bort dålig hud. IS Clinical Poly Vitamin Serum – läs mer om det här. Excuviance Bionic Oxygen Facial Mask – En superbra, bubblande ansiktsmask som ger huden ny energi och lyster.

 

________________________________________________

I am often asked about my skin care routine but given that I work with testing different products, it’s difficult to say exactly how my routine looks like. However, I have some things I am very neat about: I always start with a good cleanser, one that is gentle yet removes all dirt. I also make sure that my hands and the tools I use on my face is properly cleaned. If I for example apply a cream to my face with dirty fingers, I can almost count on getting impurities in the skin. Two other things I’m incredibly neat about is sunscreen and antioxidants which slows down the skins aging process. I also make sure to use a deep cleansing mask 1-2 times/week and a moisturizing mask 2-3 times/week. One product I cannot do without is a ”skin rescue”, which I use when my skin is bad or when I want it to feel extra nice! In the picture you can see some of my favorite products which works wonders for my skin! Paula’s Choice Resist day cream – read more about it here. Paula’s Choice Skin Perfecting 2% BHA Liquid – My ”skin rescue” product, it removes dead skin cells both on the skin surface but also inside the pores and magically removes bad skin. IS Clinical Poly Vitamin Serum – read more about it here. Excuviance Bionic Oxygen Facial Mask – A super nice, bubbling face mask that provides new energy and radiance to the skin.

IMG_5017

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Susanne Barnekows webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Paulina Forsberg
  Home
  Andrea Brodin
  Mode
  Petra Tungården
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Ida Warg
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Man
  Niklas Berglind