Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

BEAUTY BOX

Jag har ju glömt berätta om mina senaste beskök på Beauty Box! För två veckor sedan var jag ju och gjorde hårborttagning med laser (brazilian style) och i fredags var jag där och gjorde ännu en laserbehandling i ansiktet. För er som inte läst mina tidigare inlägg(klick!) så drivs Beauty Box av två systrar som är supergulliga och kunniga. De har en mängd olika behandlingar så som ansiksbehandlingar, maniky och pedikyr, massage, soldusch, hårborrtagning och ögonfransförlängning. Laserbehandlingen i ansiktet gör vi runt näsvingarna för att få bort små kärl men även en skonsammare variant i hela ansiktet. Den fungerar genom att ljuspulser passerar det yttersta hudlagret och genom värmen minskas små fina kärl, fina acneärr, rodnader, rosacea, solskadad hud, ålderförändringar, pigmenteringar samt grova porer. Även hudens nybildning stimuleras och resultatet blir att huden får en jämnare ton och ett slätare intryck. Jag älskar verkligen resultatet! Gällande hårborttagningen så utfördes den också med laser och det är ju lite läskigt när man är vid så känsliga områden då det sticker och bränner till en del. Nu efter två veckor börjar jag tappa en massa hår och nästa behandling ska göras 7 veckor efter första. Det är olika hur många gånger som kommer krävas men jag håller er uppdaterade på hur det går:)

_______________________________________________

I have forgotten to tell you about my recent visit to the Beauty Box! Two weeks ago I did a laser hair removal (Brazilian style) and Friday I was there and did yet another laser treatment on my face. For those of you who have not read my previous post (click!) Beauty Box is run by two sisters who are super nice and professional. They have a variety of treatments such as facials, manicures and pedicures, massages and spray tan and laser treatments. The laser treatment on my face, we do around the nostrils to remove small vessels but also a gentler version on the whole face. It works by pulses of light passing through the outermost layer of the skin and the heat decreases delicate vessels, fine acne scars, redness, rosacea, sun-damaged skin, age changes, pigmentation and coarse pores. The skins formation is also stimulated and the result is a more even toned and smoother skin. So far I love the result! Regarding hair removal, it’s also performed with a laser and it‘s a bit scary when you are working in such sensitive areas as it stings and burns quite a bit. Now, after two weeks, I’m starting to loose a lot of hair, and the next treatment should be seven weeks after the first one. The number of times which will be required is very individual but I‘ll keep you posted on how it goes 🙂

 

IMG_49523

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Susanne Barnekows webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Lifestyle
  Emelie Walles
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Foodjunkie
  Hälsa
  Joanna Swica
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Lifestyle
  Sara Che
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Home
  Jannike Ebbing
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Hälsa
  Jenny Sunding
  Mode
  Imane Asry
  Home
  34 kvadrat
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Fanny Ekstrand