Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

B.B CREAM

Hejsan svejsan! Jag har testat den nya här B.B Creamen från Isa Dora som kommer ut i butik v.6. nästa år. Den ger väldigt diskret täckning men tillräckligt för att det ska ge ett jämnt intryck och på mig kan ni se att resultatet blir väldigt lysterrikt. Jag lade till lite concealer runt näsvingarna och under ögonen för att täcka lite extra. Jag gillar förpackningen som är väldigt smidig och där innehållet håller sig fräscht. För mig är det en bra produkt om jag ska träna eller under sommartid, nu känns den lite för glansig på mig. Kommer kosta 159 kr. Jag får ursäkta för ljuset på bilderna men jag har så svårt att få till det när det är mörkt ute dygnet runt haha(här är klockan 10 ungefär).

_______________________________________

 Howdy! I have tested this new BB Cream from Isa Dora which will launch in stores v.6 next year. It provides very discreet coverage but enough to give a smooth impression and as you might see it is very lustrous on me. I added a little concealer around the nose and under the eyes to cover a little extra. I like the packaging which is very smooth and makes the content stay fresh. For me it’s a great product if I’m exercising or during the summer, now it feels a bit too glossy for me. Will cost 159 SEK. I have to apologize for the lighting on the pictures but I find it so hard to get it right when it’s dark all the time haha(it’s around 10 o’clock in the pictures).

 

IMG_49412IMG_49362 IMG_49392

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Susanne Barnekows webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Emelie Walles
  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Lifestyle
  Sara Che
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Joanna Swica
  Hälsa
  Sassa Asli
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Jenny Sunding
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Mode
  Imane Asry
  Home
  34 kvadrat
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Fanny Ekstrand