Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

BIONIC

Hej på er! Nu ska jag snart springa iväg på veckans första Bionic-träning. Jag har kört två gånger i veckan de senaste två veckorna och sen blir det en liten julledighetspaus innan jag fortsätter min träning nästa år. För mig funkar det verkligen superbra. Jag känner att jag bygger muskler, framför allt på rumpan och magen men generellt så känner jag mig fastare i hela kroppen och jag tycker att mina lår känns mindre cellulitiga. Min plan är att kombinera den här träningen med kondition och yoga och då tror jag att det skulle vara den perfekta kombinationen för min kropp! Nu har jag varit lite för lat och haft lite för mycket jobb för att lägga in annan träning men jag håller er uppdaterade. Hörs sen! Puss

____________________________________________

Hi guys! Now I will soon run off for my first bionic training this week. I have been doing it twice a week the last two weeks, and then I’m taking a short holiday break before I continue my work out next year. For me this kind of training is working really good. I do build muscles, especially on the butt and tummy but generally I feel firmer throughout the body, and I think my thighs feel less bumpy. My plan is to combine this training with cardio and yoga, I think that might be the perfect combo for my body. Now I have been a bit too lazy and had a little too much work to add another workout but I’ll keep you posted! See you later! Kiss

IMG_4667

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • […] vid lunch idag och är helt skakig i kroppen – min träningsvärk kommer vara galen haha. Här, här och här kan ni läsa tidgare inlägg om […]

  LETS DO THIS – BYOU 2016-08-30 19:11:50 http://byou.se/lets-do-this/
  Svara
 • […] vid lunch idag och är helt skakig i kroppen – min träningsvärk kommer vara galen haha. Här, här och här kan ni läsa tidgare inlägg om […]

  LETS DO THIS - Susanne Barnekow 2016-08-30 19:01:48 http://susannebarnekow.se/2016/08/lets-do-this/
  Svara
 • […] Som ni kanske märkt så tränar jag fortfarande på Bionic. Det funkar verkligen superbra för mig och jag känner att jag bygger muskler, framför allt på rumpan och magen men generellt så känner jag mig fastare i hela kroppen och jag tycker att mina lår känns mindre gropiga(tacksam effekt haha). Jag kör nu en dag i veckan och kombinerar det med annan träning som yoga, box och kondition. Jag mår verkligen superbra av det och kommer öka upp till 2ggr/vecka en tid innan sommaren när jag vill vara extra tonad:) Ni kan läsa två tidigare inlägg här och här. […]

  ABOUT BIONIC - Susanne Barnekow 2016-03-08 20:53:50 http://susannebarnekow.se/2016/03/about-bionic/
  Svara

senaste från Mode

Susanne Barnekows webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!