Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

3 X HANDKRÄM

Blir ni också torra om händerna under vintern? Jag blir verkligen jättetorr! Jag är inte lika duktig på att använda handkräm som jag borde men jag märker att så fort jag anstränger mig lite så blir det en väldig skillnad. Ett tips är att ha en kräm på sängbordet och att man smörjer in sig när man går och lägger sig. Det är nämligen extra bra om den får verka över natten!  För mig är det viktigt att en handkräm doftar gott men inte för mycket och att den sjunker in bra så man inte känner sig kladdig om händerna. Här är mina tre favoriter just nu! Ekologisk handkräm från L:A Bruket, Eight Hour Hand Treatment från Elisabeth Arden och en anti-age variant från Zo Skin Health.

____________________________________________

Do your hands also get super dry during the winter? I’m not as good at using hand cream as I should, but I notice that as soon as I make an effort there’s a huge difference. A tip is to have a bottle standing at your bedside table and to give your hands a treat right before bedtime. It’s extra good that the cream gets to work it’s magic during the night. For me it’s important that a hand cream smells good but not too much and that it sinks in nicely so your hands don’t feel sticky. Here are my three favorite products right now! Organic cream from L:A Bruket, Eight Hour Hand Treatment from Elizabeth Arden, and an anti-age version from Zo Skin Health.

IMG_49062

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Susanne Barnekows webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Petra Tungården
  Hälsa
  Joanna Swica
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  By Momo
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Mode
  Mathilda Weihager
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Man
  Niklas Berglind