Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

THAT TIME

Alltå vissa månader är det helt ok och andra får jag alla vidriga symptom som man kan få. Jag talar om PMS. Jag blir sinnessjukt trött, behöver närhet och bekräftelse men kräver ändå mitt eget utrymme, deprimerad, arg, ledsen, godissugen(ge mig allt som innehåller en massa kolhydrater och socker!!) och känner att ingenting jag gör är bra nog. Så om bloggen blir lite lidande just nu så förstår ni varför haha. Jag vet att det är många som har samma eller liknande symptom som jag – hur löser ni det? Om ni har nåt riktigt bra tips får ni gärna hojta till!

_______________________________________

OMG, some months are quite ok and others I get all the horrible symptoms that you can get. I’m talking about PMS. I’m insanely tired, depressed, angry, sad, in need if confirmation and love but demand my own space, candy craving (give me everything that contains a lot of carbs and sugar!!) and I feel that nothing I do is good enough. So if the blog suffers a bit right now you understand why haha. I know that a lot woman has the same or similar symptoms – how do manage this time of the month?  If someone has some really good tip on how to ease it, feel free to holler!

ThoughtsDuringPMS-50112

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Nej men ush, önskar att det fanns något botemedel, det är liksom för ofta med en gång i månaden att man ska må sådär! I förrgår gufflade jag i min en stor påse med lösgodis och tittade på film. Det hjälpte lite haha:) Stor kram S

    Susanne Barnekow 2015-12-11 10:18:52
    Svara
  • Jag lider av samma men får på köpet ofta illamående och magont dagarna innan. Den enda lösningen för mig är att hålla mig hemma. Så tråkigt!

    Emelie 2015-12-11 09:27:54
    Svara

senaste från Mode

Susanne Barnekows webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Elin Johansson
Home
Andrea Brodin
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Ida Warg
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Fanny Ekstrand
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Man
Niklas Berglind