Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

UUUUH

Ni känner mig tillräckligt väl vid det här laget för att förstå att jag är sinnesjukt trött efter i lördags haha. Jag hade så skojigt att det blev en väldigt sen kväll och det lider jag fortfarande av. Så trööött!! Jag har ju dock turen att jag kan sitta och jobba från soffan så det är helt ok. Imorgon ska jag på ett frukostevent hos Casall och sen ska jag jobba på redaktionen, på onsdag ska jag på en presslunch med Glossybox på Villa Godthem, på torsdag har jag två event och Bionicträning och på fredag ska jag ut till Beauty Box. Sen ska jag ju självklart jobba emellan. En lite lägesuppdatering bara, hörs snart igen. Puss!

______________________________________________

You know me well enough by now to know that I am still tired after Saturdays party haha. I had so much fun that we came home very late and I’m still suffering, sooo tired!! I am however, fortunate enough to be able to work from home so it’s quite ok. Tomorrow I’m going to a breakfast event at Casall and then I’m working at Plaza Kvinna, on Wednesday I’m attending a press lunch with Glossybox at Villa Godthem, on Thursday I have two events and Bionic work out and on Friday I‘m visiting Beauty Box again. Then I obviously need to work in between. Just a short updatate from me, see you soon. xo!
IMG_4613

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Susanne Barnekows webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Lifestyle
  Emelie Walles
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Foodjunkie
  Hälsa
  Joanna Swica
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Lifestyle
  Sara Che
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Home
  Jannike Ebbing
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Hälsa
  Jenny Sunding
  Mode
  Imane Asry
  Home
  34 kvadrat
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Fanny Ekstrand