Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

NEW FROM RMS

Jag har testat några nya produkter från RMS. I höstas lanserade de en ny foundation borste så att det ska gå fortare och enklare at applicera basen(”un” cover up 22) – och den fungerar verkligen alldeles utmärkt! Jag har även applicerat en orange ”lip2cheek” på kinderna, en eyepolish i nyansen imagine på ögonlocken och lip shine i nyansen honest på läpparna. Jag tycker verkligen om produkterna och basen men på min hud blir den tyvärr lite för oljig. Det syns inte lika tydligt på bilderna men det ser ut som jag varit på gymmet och är alldeles svettig. Tror att den skulle vara perfekt för någon som har en lite torrare hudtyp. Spar den till sommaren då den glansiga looken fungerar bättre. 🙂

_____________________________________

I have tested some new products from RMS. This fall, they launched a new foundation brush to make it faster and easier to apply the base (”uncover up 22) – and it worksreally well! I have also applied an orange lip2cheek” on the cheeks, an eyepolish in the shade imagine on my eyelids and lip shine in the shade honest. I really like the products and the base but unfortunately it’s a bit too oily on my skin. It might not show clearly in the pictures but it looks like I have been to the gym and I’m all sweaty. I think it would be perfect for someone who has a more dry skin type. I’m saving it for the summer, when the glossy look works a bit better. 🙂

IMG_4648IMG_4642 IMG_4652IMG_4650

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Men darn it! Jag är så torr att det skriker om det. Denna foundation kan vara gjord för mig låter det som.

    Annika 2015-12-07 14:34:44
    Svara

senaste från Mode

Susanne Barnekows webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Emelie Walles
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Foodjunkie
Hälsa
Joanna Swica
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Evelina Andersson
Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
Tess Montgomery
Home
Jannike Ebbing
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Sophia Anderberg
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Hälsa
Jenny Sunding
Mode
Imane Asry
Home
34 kvadrat
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Fanny Ekstrand