Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

AFTERNOON TEA

Som jag skrev igår var jag på ett event i Akademiklinikens sprillans nya klinik på Kungsgatan. Där talade de om några nya ansiktsbehandlingar och om fillerbehandlingar som man kan göra för att förbättra sitt utseende utan att man faktiskt ser att man gjort något. De har tydligen gjort behandlingar på tvillingpar där de endast behandlat ena parten. Det sjukaste var faktiskt vad de kan göra med fillers i näsan- ja ni hörde rätt! Det kan göra att näsan ser MYCKET mindre ut. Det är galet! Jag och Sharareh stod bara och gapade haha. På bilderna är det är den vänstra mannen och den högra kvinnan som är behandlad. Det är ju lite svårt att se skillnaden med tanke på att tvillingar sällan är 100% identiska men ändå kul idé:)

_____________________________________________

As I wrote yesterday, I was at an event in Akademiklinikens brand new clinic on Kungsgatant. They talked about some new facial and filler treatments that you can do to improve your appearance without actually seeing that you did something. They have apparently done treatments with twin couples where they only treated one of them. The craziest thing was actually what they can do with fillers in your nose- yes you heard me right! It can make your nose look much smaller. It’s crazy! Me and Sharareh was chocked haha. In the pictures, it’s the left man and the right woman who has been treated. It’s a little bit hard to see the difference, given that twins rarely are 100% identical, yet it’s a fun idea🙂

IMG_4618IMG_4621 IMG_4619 IMG_4620

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Susanne Barnekows webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Hälsa
  Joanna Swica
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Petra Tungården
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  By Momo
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Mode
  Mathilda Weihager
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Man
  Niklas Berglind