Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

JULMYS

Idag har jag fixat lite julmys hemma i lägenheten, eller jag fick lite hjälp av pojkvännen att sätta upp stjärnorna, efter att ha hamrat mig på tummen 3 gånger haha.  Sen gjorde jag även lite hemmagjord müsli med kanel och gojibär. Nu ska jag bege mig ut på en långprommis! Ses sen! Puss

__________________________________________

Today I pimped up the Christmas spirit in our apartment, or I got some help from her boyfriend to put up the stars, after having hammered my thumb 3 times haha. Then I also made some homemade muesli with cinnamon and  goji berries. Now I am going out for a walk! See you laters!

IMG_4494IMG_4495IMG_4492 IMG_4498

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!