Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

ACADERMIA

Imorse var jag och Ida Sofia ute på Acadermia, som är en enorm skönhetsmässa. Det var verkligen superhärligt att gå runt och kika på alla skönhetsmärken och nyheter. Vi blev dock inte så långvariga men jättekul att ha varit där. Nu kör jag sista jobbracet innan jag tänkte ta helg – har jobbat lite för mycket på senaste tiden och känner att min hjärna behöver vila lite. Hurra för fredag!!

_________________________________________

This morning me and Ida Sofia went to Acadermia, which is a huge beauty fair. It was super nice to a look all the beauty brands and news. We were, however, only there for a short time but I’m happy I went. Now I’m finishing the last work before I’m starting my weekend I can feel that I have been working a bit too much lately and that my brain needs to get some rest. Hooray for Friday!!

IMG_4486acadermia

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!