Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

MAYBELLINE SS16

Hejsan svejsan! Imorse var jag på en pressfrukost på Nosh & Chow där Maybelline visade sin sommarkollektion och sitt nya samarbete med sötnosen Madeleine Billman –  som även blev sminkad av makeupartisten Sandra Wannerstedt. Jättehärliga produkter och jag har redan fastnat för contourduon som ger en väldigt lätt och diskret skuggning och uppljusning. Produkterna kommer finans i butik fr.o.m v2 nästa år.

______________________________________

Howdy! This morning I was at a press breakfast at Nosh & Chow where Maybelline showed their summer collection and their new partnership with cutie Madeleine Billman which also got her makeup done by makeup artist Sandra Wannerstedt. Lovely products and I’m already a fan of the contour duo which provides a very light and subtle shading and highlighting. The products will be available in-stores from week 2 next year.

IMG_4445 DSC07789 DSC07801DSC07805

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!