Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

QUALITY TOOLS

Det är verkligen viktigt med bra redskap när man vill få till ett snyggt resultat! Jag fönar alltid mitt hår och då ser jag till att använda bra föningsborstar. Det gör att det sliter mindre på håret och att du får ett slätare, snyggare och mer hållbart resultat. Här är två bra alternativ – den bruna kommer från Björn Axén och den svarta från GHD.

__________________________________________

 It’s really important to use good tools when you want to get a nice result! When I blow-dry my hair I always make sure to use good quality blow out brushes. They do less damage to your hair and you get a smoother, sleeker and more sustainable result. Here are two great options the brown one comes from Bjorn Axen and the black one from GHD.

IMG_4237

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Mode

    Susanne Barnekows webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!