Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

BROWS

Här kommer en snabb tutorial på hur jag fyller i mina bryn! Produkterna jag använt är Micro Brow Pencil från Nyx, Perfect Brow Duo från Isa Dora och Brow Gel från Eyeko.

______________________________________

Here’s a quick tutorial on how I do my eyebrows! The products I have used is Micro Brow Pencil från Nyx, Perfect Brow Duo från Isa Dora and Brow Gel från Eyeko.

brows3451. Naturliga / natural. 2. Jag börjar med att markera den undre kanten av brynet med en penna / I start by marking the lower line of my brow with a pen. brows123

3. Med en penna eller brynskugga fyller jag i resterade delar av brynet. Jag börjar med bågen och jobbar mig fram mot brynets början där jag är väldigt försiktig. Tycker det är fint att det får se lite mer naturligt ut där. / With a pencil or a brow shadow I fill in the rest of the brow. I start with the arch and work my way forward towards the beginning of the brow – which I barely fill at all. I think it looks nice and natural when you leave that part. 4. Jag avslutar alltid med att borsta med en ögonbrynsgel. / I always finish with brushing them with an eyebrow gel. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Heej och tusen tack för din kommentar och komplimang 😀 Stor kram S <3

    Susanne Barnekow 2015-11-30 11:42:48
    Svara
  • Fint! Tack för din tutorial! Dina bryn är alltid så fina.

    Linda 2015-11-23 22:55:19 http://WWW.perlindesign.com
    Svara

senaste från Mode

Susanne Barnekows webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!